Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σοκ στη Βεροια απο το διπλο φονικο ηλικιωμενου ζευγαριου

Nεκρούς και δεμένους χειροπόδαρα βρήκε μέσα στο σπίτι τους, την Κυριακή (26/6), η αστυνομία τον 73χρονο Βεροιώτη επιχειρηματία Βασίλη Μεϊμαρίδη (κλάδος κατασκευών αλουμινίου) και την 69χρονη σύζυγό του Παρασκευή (Βούλα), στην οδό Σταδίου.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (26-06-2011) από των γιο του άτυχου ζευγαριού, που ανησύχησε από το γεγονός ότι δεν απαντούσαν από το Σάββατο.
Οι δύο νεκροί βρίσκονταν σε διαφορετικά δωμάτια, δεμένοι και φιμωμένοι.  Το σπίτι ήταν άνω-κάτω, από την προσπάθεια των ληστών να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα και αμέσως ειδοποιήθηκε η σήμανση και ιατροδικαστής.

Όπως προέκυψε οι άγνωστοι δράστες έπιασαν στον ύπνο τους ηλικιωμένους και όταν τους ξύπνησαν, προφανώς τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Όταν πήραν την πληροφορία που ήθελαν, τους έδεσαν με αυτοσχέδια σχοινιά, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν. Οι ηλικιωμένοι δεν άντεξαν...

Άφησαν με μαρτυρικό τρόπο την τελευταία τους πνοή και οι δολοφόνοι έφυγαν από το σπίτι ανενόχλητοι. Ο χρόνος τέλεσης του φρικτού φονικού πιθανολογείται από βραδινές ώρες της 25-6-2011 (9μμ) έως την 8πμ ώρα της 26-6-2011.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum