Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κέρατο:: Ευχαριστω, δεν θα παρω!!

Πέντε τρόποι να αποφύγετε το χειρότερο εφιάλτη σας...


Σε μία πραγματικότητα που απέχει τόσο από το παραμύθι του Πριγκιπόπουλου, όσο το σπίτι σας χιλιομετρικά από το Beverly Hills, το άγχος μέσα στη σχέση μοιάζει με μόνιμη απειλή. Οι δύο λόγοι στους οποίους οφείλεται, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η ροπή προς τη μοιχεία είναι η εγκατάλειψη και η βαρεμάρα. Μπορεί να μην υπάρχει «happy end» σε κάθε ιστορία αγάπης, παρ’ όλ’ αυτά αξίζει να δοκιμάσετε το «για πάντα» κι ας κρατήσει μόνο μερικές στιγμές.

• Όσα χρόνια κι αν περάσουν, μη σταματήσετε να φλερτάρετε. Η σπίθα της σχέσης διατηρείται από τη μνήμη εκείνων των πρώτων ημερών που μόλις είχατε γνωριστεί. Όταν παίζατε σα μικρά παιδιά, μπουγελωνόσασταν στο σαλόνι και ανταλλάσατε μηνύματα αιώνιας πίστης και έρωτα. Συνεχίστε να κρατάτε το ενδιαφέρον του, στείλτε sms και email και κλείστε του ακόμα και ρομαντικό ραντεβού για δύο. Μπορείτε να του είτε απλά, «βάζω το τραπέζι, θα βάλεις το κρεβάτι;» και να είστε σίγουρες πως θα το πιάσει το νόημα.


• Αφήστε τη ρόμπα, τα μπικουτί και τις λούτρινες παντόφλες mickey mouse στην άκρη και ξαναθυμηθείτε τον παλιό καλό σας εαυτό. Φορέστε ό, τι έχετε σε διαφάνεια και ορμήξτε στο ψητό. Ό, τι δεν κερδίζεται με λόγια κερδίζεται με έργα και μάλιστα εντός έδρας!


• Οι φίλοι σας φωνάζουν, «too cool for school» και με το αγόρι σας έχετε την οικειότητα που νιώθετε με τον αδελφό σας. Μέχρι εδώ καλά, αλλά πατήστε λίγο φρένο πριν να είναι αργά. Μπορεί να επιδιώκετε την άνεση και τη χαλαρότητα, αλλά να είστε σίγουρες πως κανένα αγόρι δεν ενθουσιάζεται να σας βλέπει να ξεπουπουλιάζετε τα φρύδια σας, να ξυρίζετε τα πόδια σας και να ισιώνετε τα μαλλιά σας. Κρατήστε μερικές στιγμές για τον εαυτό σας και αναζωπυρώστε το μυστήριο στη σχέση σας που θα τον εξιτάρει.


• Η ειλικρίνεια είναι η μισή αρχοντιά. Επειδή κάθε φορά που σας έχει εκνευρίσει, σας γυρνάει το μάτι και αρχίζετε να τον κατηγορείτε για τον καιρό, το γαλάζιο του ουρανού και τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, πείτε του την αλήθεια, συζητήστε το πρόβλημα και σταματήστε να ξεσπάτε πάνω του.

Ακολουθήστε τα παραπάνω, ξαναερωτευτείτε το σύντροφό σας και να θυμάστε πριν αμαρτήσετε: τη μοιχεία πολλοί αγάπησαν, το μοιχό κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum