Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

H ρομπα, ο Ρομποπουλος και ο Αθανασιαδης

Η στροφή που έκανε την τελευταία στιγμή ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αλέξανδρος Αθανασιάδης, υπερψηφίζοντας τελικά το ...Μεσοπρόθεσμο, άφησε μια πικρόγλυκη αίσθηση.

Περιχαρείς οι σύντροφοί του στο κόμμα, έτρεξαν να τον συγχαρούν για τη «μεγάλη» πολιτική του απόφαση.


«Περάσαμε έναν κάβο, κάτι είναι κι αυτό» φώναζε στο καφενείο λίγο μετά την ψηφοφορία ο Κώστας Γείτονας.


«Μα πριν από μία ώρα μου ορκιζόταν ότι δεν θα ψηφίσει» έλεγε με παράπονο η βουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το φουστάνι δεν είναι ρούχο μόνο των γυναικών (Ρατσιστικό και πέρα για πέρα γυναικοκρατικό).


«Ξέρω ότι μ' αγαπάς, αλλά δεν με συγχωρείς. Όμως, μετά τις διευκρινίσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών, δεν είχα άλλη επιλογή. Έπρεπε να ψηφίσω υπέρ, γιατί πείστηκα μ' αυτά που άκουσα» εξομολογήθηκε στη φίλη του, Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης.


«Σ' αγαπώ και το ξέρεις» έσπευσε να τον διαβεβαιώσει συναδελφικά η κυρία Βόζενμπεργκ.


«Ήθελε να παίξει και μετά να κάνει ρομποποιϊτική κωλοτούμπα» σχολίασε ένας βουλευτής στην παρέα, βλέποντας τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη να συνομιλεί με την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.


«Τους έβαλε τα γυαλιά ο Κουρουμπλής!» είπε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μόλις άκουσε το «όχι» στο Μεσοπρόθεσμο του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.


Εν τω μεταξύ, η επιβράβευση των «ανταρτών», που τελικά δεν ήταν αντάρτες αλλά αρνάκια, ήρθε από τον Νίκο Αθανασάκη, στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο οποίος εξηγούσε πώς κατάφεραν να πείσουν τους βουλευτές να ψηφίσουν «Ναι» στο Μεσοπρόθεσμο.


«Εσείς τους φιτιλιάζετε τους ανθρώπους! Κι αυτοί επιδιώκουν ως βουλευτές ένα πράγμα και θέλουν να πουν κάτι, για να είναι τηλεοπτικά στη δημοσιότητα. Και μετά τρέχουμε εμείς και παλεύουμε να τους μαζέψουμε!» είπε ο βουλευτής για τους «αντιρρησίες» του καναπέ.


«Ξυπνήστε, θα σας πάρουν και τον καναπέ!» γράφει ένα σύνθημα στους δρόμους.


Τα 'μαθες τα νέα, Ρομπόπουλε; Εσύ άκουσες, κύριε Αθανασιάδη, πώς σας ερμήνευσε ο κύριος Αθανασάκης. 


Ο κύριος Σαλαγιάννης το ξέρει; Ο Δημήτρης Λιντζέρης τι λέει για όλα αυτά;


Η λογική του μέλλοντος, κυρά μου, δεν είναι πια η τρέλα αλλά η… τούμπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum