Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ποιος θα ειναι ο πληθυσμος της Γης στο τελος του 2011

Το ινστιτούτο αναφέρει ότι μια μελέτη σχετικά με τους τρόπους …που θα τραφεί ο πλανήτης τονίζει τις μικρής κλίμακας γεωργικές προσπάθειες.
Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φτάσει τα...
7 δισ. εντός του τρέχοντος έτους, ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Πληθυσμού, ένα ετήσιο γεγονός που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας αυξανόμενος πληθυσμός.

"Έχουμε αρκετά τρόφιμα για όλους, αλλά σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι εξακολουθούν να πεινούν", δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν.

Ο ίδιος είπε ότι οι ασθένειες συνεχίζουν να εξαπλώνονται παρά τις ιατρικές και επιστημονικές προόδους, και οι συγκρούσεις και οι δαπανηροί εξοπλισμοί συνεχίζουν να προκαλούν δυστυχία, ενώ "όλοι οι ανθρώποι που έχουν συνείδηση ονειρεύονται την ειρήνη".

"Έχουμε δει πολλά παραδείγματα φέτος της τεράστιας δύναμης των ανθρώπων να ενστερνίζονται την ελπίδα πάνω από την απελπισία, να επιδιώκουν δίκαιη μεταχείριση όπου υφίστανται διακρίσεις, και να απαιτούν δικαιοσύνη πάνω από την τυραννία", δήλωσε ο Μπαν, αναφερόμενος στην αραβική άνοιξη.

Το Worldwatch Institute, μια εδρεύουσα στην Ουάσιγκτον ερευνητική οργάνωση, δήλωσε ότι η γεωργία έχει επανεμφανιστεί ως η λύση για τον μετριασμό μιας σειράς από κρίσεις στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής, της μείωσης των προβλημάτων δημόσιας υγείας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας σε μια στάσιμη παγκόσμια οικονομία.

Το ινστιτούτο αναφέρει ότι μια μελέτη σχετικά με τους τρόπους που θα τραφεί ο πλανήτης τονίζει τις μικρής κλίμακας γεωργικές προσπάθειες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της διαβίωσης των λαών παρέχοντάς τους τροφή και εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum