Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

"Ενας 22χρονος ΜΑΤατζης"

"Θα ηθελα πολυ να μοιρασω μαζι σας αυτα που εζησα τις 2 μερες [28/29 Ιουνιου] και κυριως την Τεταρτη. Πραγματικα δεν περιμενα ποτε πως θα ξεφυγει η κατασταση.Ενιωθα και νιωθω ακομη σκ@τ@ και σκεφτομαι συνεχεια τα οσα εγιναν...Ειμαι 22 ετων, αστυνομικος και συγκεκριμενα υπηρετω στα...ΜΑΤ. Αυτα που ειδα και εζησα κυριως την Τεταρτη, δεν τα περιμενα. Υπηρχαν πολλοι τραυματιες απο την μερια μας αλλα και απο την μερια των διαδηλωτων. Σχετικα με τα δακρυγονα, κατα την γνωμη μου, ναι εγινε μεγαλη χρηση δακρυγονων και το κακο ειναι οτι τα περισσοτερα τα «εφαγε» ο απλος κοσμακης. Πραγματικα λυπαμαι και ντρεπομαι για τις εικονες και τα βιντεο βιας, που δειχνουν «συναδελφους» μου να χτυπουν αθωους πολιτες διαφορων ηλικιων χωρις να φταινε σε κατι. Πολλες φορες σε τετοιες καταστασεις την πληρωνει και ο απλος κοσμακης που δεν φταιει σε τιποτα. Η αληθεια ειναι πως δεν μπορουνε ολοι, σε ολες τις διμοιριες να κρατησουν την ψυχραιμια τους και να μην ξεφυγουν σε διαφορες ενεργειες οπως ρηψη δακρυγονων εκει που δεν πρεπει, γκλοπιες σε ανθρωπους που δεν φταινε σε τιποτα. Ξερω δεν δικαιολογουνται τετοιες πραξεις και εγω τις κατακρινω.

Εβλεπα αρκετο κοσμο το ποσο σοκαρισμενος, απογοητευμενος και εξοργισμενος ηταν και ειναι μαζι μας. Ζητω συγνωμη σε ολους τους πολιτες που «εφαγαν» αδικα τα δακρυγονα, που «εφαγαν» γκλοπιες χωρις να φταινε, οπως ενα παλληκαρι σε ενα βιντεο που ηταν στην πλατεια και δεχτηκε γκλοπια χωρις λογο και χωρις να φταιει σε κατι.

Κατι τετοιες συμπεριφορες ειναι που τα κανουν ολα χειροτερα και μετα ολος ο κοσμος τα βαζει μαζι μας και νομιζει πως ειμαστε ολοι ιδιοι. Και το κακο ειναι οτι οχι μονο τα βαζει μαζι μας αλλα και γενικα με την Αστυνομια.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαστε ολοι βιαιοι, χωρις ψυχραιμια, χωρις Παιδεια και χωρις κατανοηση. Δεν ειμαστε ολοι «μπατσοι» που γουσταρουμε να χτυπαμε οποιον βρουμε μπροστα μας. Εγω και πολλοι συναδελφοι μου νιωθουμε ασχημα με οσα εγιναν.
Ειλικρινα συγνωμη...."
αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum