Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Πεθανε η Amy Winehouse--Περισσοτερα(ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Παγκόσμια συγκίνηση για το θάνατο της Amy Winehouse. Βρέθηκε νεκρή στο 
διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Έφυγε στα 27 της χρόνια (Vids + Pics)

Φόρο τιμής στην Amy Winehouse αποτίει ο κόσμος της μουσικής και οι θαυμαστές της, δηλώνοντας συγκλονισμένοι από το θάνατο της ταλαντούχας τραγουδίστριας.
To βράδυ του Σαββάτου η σορός της Amy μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο μέσα σε κλίμα οδύνης από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι.
Η μητέρα της Janis παραδέχτηκε ότι το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο με την πορεία που ακολουθούσε η κόρη της και τους εθισμούς της σε ναρκωτικά και αλκοόλ.



Η μητέρα της Janis παραδέχτηκε ότι το μοιραίο ήταν αναπόφευκτο με την πορεία που ακολουθούσε η κόρη της και τους εθισμούς της σε ναρκωτικά και αλκοόλ.

"Aκόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και δεν θέλω", είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι προτιμάει να μείνει στην σκηνή της προηγούμενης ημέρας όταν, αφού πέρασαν πολλές ώρες μαζί, την ώρα που την αποχαιρετούσε η Amy της είπε "σ' αγαπάω μαμά".
 
Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Μιτς ο οποίος έμαθε με καθυστέρηση τα τραγικά νέα, καθώς ήταν εν πτήσει προς τη Νέα Υόρκη, είχε προβλέψει πολλές φορές στο παρελθόν τον θάνατό της.
"Ήταν η καλλιτεχνική αδελφή ψυχή μου, ήταν σαν αδελφή μου. Είναι η πιο θλιβερή ημέρα της ζωής μου" δήλωσε ο μουσικός παραγωγός Μαρκ Ρόνσον.
Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Amy Winehouse κατακλύζουν από το βράδυ του Σαββάτου τόσο το Twitter όσο και το Facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum