Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ψαλτης: "Δεν ξερω πως θα πληρωσω τις τραπεζες"

Πέρασε τη ζωή του μοιράζοντας άφθονο γέλιο. Σήμερα όμως, η ζωή του ίδιου, δεν είναι και τόσο ρόδινη...
“Δεν ξέρω πώς θα πληρώσω αύριο τις τράπεζες” εξομολογείται ο αγαπημένος ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης, περιγράφοντας τη δύσκολη οικονομική του κατάσταση σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Λοιπόν".

Αναφερόμενος στο πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή του η οικονομική κρίση, δηλώνει πως έχει αλλάξει συνήθειες.

“Δεν είμαι από τους προύχοντες. Δεν έχω μεγάλα εισοδήματα. Πολλές φορές πίνω τον καφέ στο μπαλκόνι μου. Μία φορά το μήνα θα βγω για να φάω έξω. Έχω περιορίσει ακόμη και τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Δεν είναι υπερβολή. Είναι αλήθεια. Δεν ανήκω στην τάξη των ανθρώπων που μπορούν να ψωνίσουν και να πάρουν αυτοκίνητα, κότερα... Είμαι αστός”....

Πάντως, ο ίδιος εξέφρασε και μοιράστηκε την αγανάκτησή του, όπως είπε, πηγαίνοντας στην πλατεία Συντάγματος.

“Πήγα, κι έκανα αυτό που έπρεπε με την παρουσία μου. Έδειξα τη δυσαρέσκειά μου, τη στεναχώρια μου. Επικρατεί αλαλούμ από τους πολιτικούς και τους ηγέτες κάθε κόμματος. Ό,τι χειρότερο γι' αυτή τη χώρα είναι αυτό που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου: είπε το πρωί και ξε-είπε το βράδυ! Προσπαθούσαν να βρούνε μια λύση, προκειμένου να σωθεί η πατρίδα μου με μια κυβέρνηση "σωτηρίας".

Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα μπορούσαν να θέσουν ουσιαστικές αντιθέσεις απέναντι στο μνημόνιο και να τα καταφέρουν. Δυστυχώς, έτσι όπως έγινε, δεν ξέρω πού θα βγει και πού θα πάμε. Είμαστε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum