Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΡΙΖΙΚΑ

Το κείμενο είναι μεταφρασμένο με το Google chrome
Οι άνθρωποι τροποποιούν τα σώματά τους, ώστε να φαίνονται διαφορετικά. Έχουν αυτό το αίσθημα του να είναι μοναδική και ιδιαίτερη, που επιλέγονται με τέτοιο τρόπο. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κάποια ψυχολογικά προβλήματα και γι 'αυτό αντισταθμίζουν ένα κενό στην προσωπική τους ζωή με το να τατουάζ ή τρύπημα του δέρματός τους. Δεν το λιγότερο κάποιες τροποποιήσεις σώμα μπορεί να φανεί αρκετά δροσερό. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο εξαιρετικά τροποποιημένων ανθρώπων στον κόσμο!


1. Etienne Dumont

Etienne Dumond δεν μοιάζει με μια κριτική αλλά αυτός είναι ένας. Είναι στην πραγματικότητα μια κριτική για τη Γενεύη εφημερίδες. Δεδομένου ότι αυτός είναι μια κριτική που υποστηρίζει ότι τα τατουάζ του είναι arte του ότι μπορεί να πάει όπου αυτός. Αναρωτιέμαι πώς δέχεται η κριτικές των άλλων ανθρώπων όταν τον βλέπεις στο δρόμο να μοιάζουν με αυτό. Δεν είναι μόνο αυτός τατουάζ σε όλη αλλά έχει τα εμφυτεύματα σιλικόνης στο δέρμα του που μοιάζουν με κέρατα.Αυτό δεν είναι όλα? Έχει 7,2 ίντσες ευρύ δαχτυλίδια στα αυτιά του και ένα τρύπημα plexiglass στη μύτη του και με βάση τα χείλη του. Είναι σίγουρα δεν είναι μια όμορφη θέα.

2. Dennis Awner

Dennis Avner γνωστός και ως ο Catman γεννήθηκε στο Φλιντ του Μίσιγκαν 27 Αύγ του 1958) του Tonopah, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες. Προτιμά να καλούνται Καταδίωξη γάτα, το οποίο μοιάζει με Native American όνομά του. Έχει πολλά εμφυτεύματα στο πρόσωπό του? Έχει δόντια τίγρης, νύχια, ουρά, μουστάκια στόχος του είναι να μοιάσει με μια τίγρη.

3. Erik Sprague

Erik Sprague γνωστός και ως ο Lizardman είναι άλλο ζώο-εραστή που αποφάσισε να τροποποιήσει το σώμα του έτσι ώστε να μοιάζουν με μια σαύρα. Είναι ένα σόου freak και την πλευρά εκτελεστής show. Έχει αιχμηρά δόντια, ένα τατουάζ με πλήρες σώμα του πράσινου κλίμακες, διχαλωτό γλώσσα, και το πράσινο της μελάνης από τα χείλη. Φανταστείτε πόσο φοβερό θα δούμε όταν παίρνει παλιά. Αυτός θα μοιάζει με ένα παλιό τσαλακώθηκε σαύρα.

4. Julia Gnuse

Τζούλια Gnuse γνωστός και ως ο Εικονογραφημένη Lady είναι το πιο τατουάζ γυναίκες στον κόσμο. Γεννήθηκε με μία ασθένεια που ονομάζεται πορφυρία που προκάλεσε το δέρμα της να κυψέλη τακτικά και ουλή ως το τελικό αποτέλεσμα. Για να κάνετε κάποιες αλλαγές πριν από την ασθένεια, αυτή τατουάζ ολόκληρο το σώμα της. Της έχει υπογραφεί στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες ως η πιο τατουάζ ζωντανές γυναίκες, με το 95% του σώματός της που καλύπτεται με τατουάζ.

5. Pauly Unstoppable

Ασταμάτητοι ήταν πιθανώς δοθεί για να δείξει πόσο επίμονη αυτός ο τύπος είναι, αλλά προφανώς σε αυτό το πλαίσιο ασταμάτητη μόνο οι ανόητοι σημαίνει. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε το άσπρο των ματιών tatted του. Πόσο ηλίθιο είναι αυτό; Έχει τεράστια δαχτυλίδια στα ρουθούνια του μπορείτε να δείτε σχεδόν το κόκαλο, έχει ουλές κομμένα σε μάγουλα και το μέτωπο του, μια γλώσσα κατά τμήματα, σε θόλους εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα του. Αυτός ο τύπος πραγματικά δεν ξέρει πώς να σταματήσει.

6. Rick Genest

Το αγόρι Zombie δεν χρειάζεται μια μάσκα για τις απόκριες? Φορεί κάθε μέρα από τότε που έχουν τατουάζ με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με σκελετό. Μοιάζει σουρεαλιστικό. Πάνω από 24 ώρες έχουν δαπανηθεί για τατουάζ του στο «tattoo'studio fx Derm στο Μόντρεαλ, με κόστος πάνω από $ 4.075 δολάρια Καναδά.

7. Elaine Davidson

Σύμφωνα με το Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες αυτή είναι η πιο διάτρητο γυναίκα στον κόσμο. Έχει πολλά τατουάζ και piercings τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, περίπου 500, πολύ κοντά στα γεννητικά όργανα της. Τώρα ζει στο Εδιμβούργο και φοβάται να πάει πίσω στο σπίτι στη Βραζιλία, λόγω της αρνητικής προσοχή που προκαλεί.

8. Paul Lawrence

Έχετε πιθανότατα ακούσει για αυτόν με το όνομα του Enigma. Αλλά δεν είναι γνωστός για τη μουσική του αλλά για τατουάζ του. μπαμπούλα του είναι ένα μεγάλο παζλ? που είναι το σώμα του τατουάζ σε μικρά κομμάτια του παζλ. Αλλά και ο εκτελεστής, που καταπίνει καρφιά, σπαθιά, όλα τα είδη των υγρών και τα φτύνει έξω πάλι.

9. Tiger Lady

Είναι πρώην σύζυγος Enigma. Είναι μια φορά γυναίκα καλλιτέχνης επιδόσεις και τατουάζ καλλιτέχνη Katzen. Το θέμα εδώ τατουάζ είναι ιμάντες τίγρη. Φοράει επίσης μουστάκια τίγρη που επισυνάπτεται στο σώμα της μέσω τρυπήματα στο πρόσωπό της. Πήρε διαζύγιο από Enigma και τώρα εργάζεται σε ένα κατάστημα τατουάζ στο Ώστιν, Τέξας.

10. Lucky Diamond Rich

Είναι πιο τατουάζ άνθρωπος στον κόσμο με τα τατουάζ που καλύπτει ολόκληρο το σώμα του.Πέρασε πάνω από 1.000 ώρες αφού το σώμα του τροποποιημένα. Τώρα το σώμα του είναι πλήρως καλυμμένα με μαύρο μελάνι, συμπεριλαμβανομένων των βλεφάρων, δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα, τα αυτιά και ακόμη και τα ούλα του. Ως εκ τούτου, το 100% του σώματός του είναι τατουάζ. Έχει αποφασίσει τώρα να έχουν τατουάζ με λευκά σχέδια πάνω από το μαύρο, και χρωματιστά σχέδια πάνω από το λευκό! Μοιάζει σαν ένας ζωντανός νεκρός εάν με ρωτάτε. Τώρα που είναι αυτό που εγώ ονομάζω εθισμένο τατουάζ!



http://www.fugox.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum