Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Τι λέει ο βουλευτής που του πασάλειψαν με κοπριές το αυτοκίνητο;


Σε άτομα που θίγονται τα μικροσυμφέροντά τους από την δράση του, αποδίδει την ενέργεια με τις κοπριές στο αυτοκίνητο της συζύγου του ο βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γικόνογλου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Λαός" της Ημαθίας.
Ο βουλευτής επιχειρεί να δώσει άλλη διάσταση στην ενέργεια μελών του κινήματος των "αγανακτισμένων", προσπαθώντας να θεμελιώσει προφίλ ανθρώπου που συγκρούεται με συμφέροντα, με κάθε κόστος.

Δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο ο βουλευτής "χτυπά" συμφέροντα (εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα όσα λέει), πάντως είμαστε πεπεισμένοι πως δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τέτοια κίνητρα η ενέργεια αυτή.

Θεωρούμε πως ήταν καθαρά συμβολική κίνηση πολιτών που θέλησαν να περάσουν ένα συγκεκριμένο πολιτικό μήνυμα, με αυτόν τον ακραίο (και αποκρουστικό για πολλούς) τρόπο.

Βέβαια, ο καθένας αποδίδει τα πράγματα όπως τον συμφέρει, στην προσπάθειά του να διαχειριστεί επικοινωνιακά ένα γεγονός. 

Άλλωστε, καλύτερα να σε παρομοιάζουν με θύμα των... συμφερόντων (αποκτάς και "ηρωική" αύρα), παρά απλά με θύμα... κοπριάς από  γουρούνια, που την έριξαν πολίτες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το "ναι" στο μεσοπρόθεσμο.


verianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum