Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δηλωση- βομβα από πασιγνωστο τραγουδιστη: «Εχω το μικροτερο μοριο στον κοσμο...»

Σοκ, δέος, αλλά και πολλά ερωτήματα για το εάν διατηρεί σώας τα φρένας προκάλεσε η στάση του
Enrique Iglesias, όταν κατά την διάρκεια συναυλίας του στην Μελβούρνη και ενώπιον χιλιάδων θεατών δήλωσε«Μπορεί να έχω τις χάρες και την φήμη του Ισπανού, αλλά έχω και το… μικρότερο όριο στον κόσμο!»

Ο τραγουδιστής εντυπωσίασε με τα παλιά και τα νεότερα κομμάτια που ερμήνευσε στην σκηνή. Λίγο πριν το τέλος και ενώ όλοι μιλούσαν ή καλύτερα παραμιλούσαν με την μουσική του, εκείνος άρχισε να συνομιλεί για την εμπειρία της πρώτης φοράς στην σεξουαλική επαφή. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά των κολλητών του φίλων, λέγοντας ότι οι περισσότεροι έμαθαν τι είναι σεξ μέσα από την επαφή τους με ιερόδουλες.

Εκεί άρχισαν τα «ωραία». «Εγώ στην πρώτη μου φορά είχα πολύ άγχος. Τα είχα παίξει. Δεν ήταν κάτι που το θυμάμαι ευχάριστα», είπε αρχικά ο Enrique. «Δεν έχεις πρόβλημα εσύ», του απάντησε ένας θαυμαστής του. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, εκείνος πήρε την ευκαιρία και είπε – δυνατά κιόλας μην τυχόν και δεν τον ακούσουν: «Μην το λες, μπορεί να είμαι Ισπανός και να έχω όλα εκείνα τα στοιχεία που απαρτίζουν τις χάρες και την φήμη της… καταγωγής μου, αλλά λυπάμαι πολύ που τυχαίνει να έχω το μικρότερο μόριο στον κόσμο…»

Αφωνοι οι θαυμαστές έμειναν να κοιτούν τον σύντροφο της Anna Kournikova, η οποία μάλλον δεν πρέπει να χάρηκε και πάρα πολύ ακούγοντάς τον να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για τον εαυτό του. Σαν να μας είπε δηλαδή… «μην νομίζετε ότι η Anna είναι μαζί μου για τα προσόντα μου… καμία σχέση! …»

Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο γιος του Julio πρέπει να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ακόμη και χαπιών, καθώς παρά το ότι τραγούδησε, η συμπεριφορά του καθ’όλη την διάρκεια της βραδιάς ήταν πολύ αλλόκοτη. Κερασάκι στην τούρτα, ήταν οι δηλώσεις… «βόμβα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum