Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ . . . ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ--Διαδωστε το

Όπως σας αναφέραμε και πριν λίγες μέρες η Γεωργία Παπαζήση είναι μια νέα γυναίκα η οποία παλεύει με τη Νόσο Λάιμ. Μέχρι πρότινος ζούσε μια φυσιολογική ζωή.

Ήταν χαρούμενη, έκανε όνειρα για δική της οικογένεια μαζί με τον σύντροφό της, ταξίδευε, απολάμβανε τη ζωή με τους φίλους της και χαιρόταν τα χάδια του τετράποδου φίλου της Πέπε. Με σπουδές στη Ψυχολογία και με μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά, η ζωή ήταν όλη μπροστά της μέχρι που διαγνώστηκε με την εν λόγω νόσο.

Η Γεωργία εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να....

την εγκαταλείπει ενώ η ψυχή της θέλει να ζήσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της, να βρει τη παλιά γνώριμη Γεωργία.

Η Γεωργία πλέον ζει στο διαδίκτυο. Ζει όπως λέει εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνείται να συνεργαστεί. Απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξαντλητικές. Η νόσος την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής. Σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της.

Η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε στους ψηφιακούς της φίλους με σκοπό να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα. Μέχρι τώρα έχει μαζευτεί το ποσό των 6.800ευρώ από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να την βοηθήσουν με τη Γεωργία να χαμογελάει ξανά.

Τράπεζα Πειραιώς
Αρ.Λογαριασμου: 50 3003 6721 264 - IBAN: GR77 0172 0300 0050 3003 6721 264

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum