Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Eπιστολες διαμαρτυριας ομογενων για τη τουρκικη σειρα ''ΕΖΕΛ'' του ΑΝΤ1


Έλληνες καθηγητές του εξωτερικού στέλνουν συνεχώς επιστολές διαμαρτυρίας για τη σειρά που νομιμοποιεί τη ''Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου'' και την αλαζονική συμπεριφορά του καναλιού απέναντι στους κυπριακούς συλλόγους που ζήτησαν συνάντηση με τους υπευθύνους. Ενδεικτικά δύο από τις δεκάδες...


Κύριε Χαραμή Ντροπή σας!

Με βδελυγμία και αποτροπιασμό πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα ότι αρνηθήκατε να συναντήσετε προσωπικά την τριμελή επιτροπή των συλλόγων στη συμφωνηθείσα συνάντηση όσον αφορά την κατάπτυστη σαπουνόπερα Εζελ.
Δείξατε με την αλαζονική συμπεριφορά σας το επίπεδο σας και την έλλειψη αξιών που έχει το κανάλι σας. Εκτός από σκουπίδια που αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε δεν προβάλετε τίποτε αξιόλογο και ποιοτικό για να ανεβάσετε το επίπεδο της νέας γενιάς που 30 χρόνια τώρα την ταλαιπωρείτε με μία ανείπωτη υποκουλτούρα!
Και τώρα σοφιστήκατε να προσβάλλετε και την εθνική μνήμη όχι μόνον των Ελληνοκυπρίων αλλά όλου του ελληνισμού. Ευχόμαστε σύντομα να κλείσει το κανάλι σας γιατί όπως ξύπνησαν οι αγανακτισμένοι Έλληνες έτσι ευχόμαστε να ξυπνήσουν και οι αγανακτισμένοι τηλεθεατές!.
Έχετε ηθική υποχρέωση να διακόψετε την εκπομπή εδώ και τώρα εάν θέλετε ακόμη να σας αποκαλούν Έλληνες. Εκτός εάν και έχει πουληθεί ο ΑΝΤΕΝΑ σε αμερικάνικη εταιρεία και δεν το γνωρίζουμε.

Ανδρέας Θεοδωρίδης
Πανεπιστημιακός
Λονδίνο

Κύριοι του Αντέννα

Απο ότι φαίνεται και επειδή "κάνετε ότι θέλετε" σχετικά με την προβολή φιλοτουρκικών σειρών και εξυπηρετείτε προφανώς συμφέροντα κάθε άλλο παρά Ελληνικών και ασκείτε πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό προβάλλοντας μία άλλη πραγματικότητα νομίζω ότι πρέπει και εμείς ως ακροατές η
φίλοι ακροατών να πράξουμε αναλόγως. Καταλαβαίνετε μόνο την γλώσσα την οποία μιλάτε και αυτή είναι απλά το βόλεμα και το χρήμα. Γι΄αυτό λοιπόν θα κανονίσουμε το κανάλι σας να φτάσει στον πάτο ακροαματικότητος εκεί όπου του αξίζει αφού η ποιότητα του καναλιού από τότε που ξεκίνησε είναι πολύ χαμηλή. Η κρατική τηλεόραση ήταν τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα σαφώς ανώτερη του καναλιού σας το οποίο με σαχλοεκπομπές και φτηνές σειρές προσπαθούσε να κρατήσει ψηλά την ακροαματικότητα.

Ένας Έλληνας μορφωμένος ποτέ δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί τις εκπομπές του καναλιού σας αλλά τι λέω; Μήπως Έλληνας (εάν γνωρίζετε αυτή η λέξη τι σημαίνει) θα μπορούσε ποτέ να παρακολουθεί προσβλητικές σειρές πληρώνοντας χρήματα σε τουρκικές σειρές και ηθοποιούς ενώ η οικονομία της Ελλάδος αυτή την περίοδο είναι τόσο πενιχρή; Όχι φυσικά. Είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου πως δεν θα παρακολουθήσω ποτέ ξανά το κανάλι σας. Μαζί με μένα και πολλοί άλλοι για να σας στείλουμε εκεί που πραγματικά αξίζετε κι αυτό είναι ο πάτος ακροαματικότητος.
Ντρέπομαι που η Ελλάδα "εκπροσωπείται" από δουρείους ίππους του λόγου σας. Με λύπη για το κατάντημα σας

A. Barberopoulou
Research Assistant Professor
Tsunami Research Center, Biegler Hall
University of Southern California

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum