Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ποιοι stars του Χολιγουντ εχουν πρωταγωνιστησει σε ταινιες πορνο;

Άλλα ροζ και άλλα πιο... κόκκινα, τα sex videos με celebrities πρωταγωνιστές αποτελούσαν τον συντομότερο τρόπο για να δει κανείς το όνομά του στα πρωτοσέλιδα.Οι διαρροές- είτε γίνονταν από τους ίδιους τους σταρ με την ελπίδα ενός μεγαλύτερου κασέ, είτε ήταν αποτέλεσμα «εκδίκησης» από πρώην συντρόφους, όπως συμβαίνει τώρα με την περίπτωση της Τζένιφερ Λόπεζ- έχουν διαλύσει κατά καιρούς τα καλύτερα σπίτια και έχουν αμαυρώσει για πάντα το image αρκετών πρωταγωνιστών.

Πάμελα Άντερσον: H πρώτη διδάξασα
Μήνα του μέλιτος που θα ζήλευες κάθε νεόνυμφη έκανε η Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει όλος ο κόσμος μετά τη διαρροή στο Διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές στιγμές τους πάνω σε σκάφος. Το ζεύγος  ισχυρίστηκε ότι το βίντεο κλάπηκε από το σπίτι του και εν συνεχεία μήνυσε την εταιρεία παραγωγής IEG μπλοκάροντας προσωρινά την προβολή του στο site της.


Κόλιν Φαρελ: Dirty κι όποιος αντέξει
Η φήμη του άτακτου παιδιού της showbiz που ακολουθούσε τον Κόλιν Φάρελ από τα πρώτα κιόλας βήματα της καριέρας του, επιβεβαιώθηκε περίτρανα το 2006, όταν η πρώην σύντροφός του Νικόλ Ναρέν αποφάσισε να κυκλοφορήσει στο Internet το homemade «Κάμα Σούτρα» τους, διαρκείας 14 λεπτών. Ο Φάρελ έξαλλος κινήθηκε δικαστικά και κατάφερε να κλείσει το site από το οποίο προβαλλόταν δωρεάν το βίντεο. Όμως, όπως δημοσιεύει και η Espresso, δεν πρόλαβε να μαζέψει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, με αποτέλεσμα αρκετοί να καταφέρουν να σώσουν το εν λόγω απόσπασμα και να τροφοδοτήσουν με σχετικές φωτογραφίες τα αμερικανικά περιοδικά.


Πάρις Χίλτον: Η «εθνική» πορνοσταρ των ΗΠΑ

Ταμεία έσπασε το 2003, το περιβόητο sex dvd με τίτλο «One day in Paris» που έδωσε την ευκαιρία σε ολόκληρο τον πλανήτη να απολαύσει τη χρυσή κληρονόμο της αυτοκρατορίας Χίλτον σε άκρως προσωπικές στιγμές με τον πρώην σύντροφό της Ρικ Σάλομον. Η ταινία έκανε τον γύρο των βιντεοκλαμπ και του Διαδικτύου, και οδήγησε την Πάρις στο να ασκήσει μήνυση εναντίον του Σάλομον, όχι επειδή την εξέθεσε αλλά επειδή την άφησε έξω από τα κέρδη!


Λίντσεϊ Λόχαν: Ο καλός ο μύλος...
Τον ύπνο της έχασε πέρυσι τον Οκτώβριο η Λίντσεϊ Λόχαν, καθώς ακούγονταν φήμες ότι sex video με άντρα συμπρωταγωνιστή είχε πέσει σε λάθος χέρια. Ο λόγος για ροζ κασέτα διαρκείας 47 δευτερολέπτων, στην οποία η 23χρονη ηθοποιός φαίνεται καθαρά να επιδίδεται σε πράξεις αυστηρώς ακατάλληλες για ανήλικους με καλογυμνασμένο παρτενέρ, παρά το γεγονός ότι δηλώνει ομοφυλόφιλη. «Το video είναι δυναμίτης» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της νεαρής σταρ, η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει μελλοντικά η ταινία στο Διαδίκτυο σε περίπτωση που ο κάτοχός της δεν βρει αγοραστή στην τιμή που θέλει.


Τζένιφερ Λόπεζ: Το δις εξαμαρτείν
Το αμαρτωλό παρελθόν της J.Lo απειλεί για δεύτερη φορά να ταράξει το καθωσπρέπει παρελθόν της. Το 2003 η χυμώδης Λατίνα είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της ακούγοντας ότι DVD σεξουαλικού περιεχομένου, που την απαθανατίζει σε σεξουαλικές περιπτύξεις με άνδρες και γυναίκες, βρισκόταν στα χέρια του ράπερ Μάριον «Suge» Νάιτ. Σε εκείνη την περίπτωση το δικαστήριο είχε προστατεύσει τη Λόπεζ απαγορεύοντας τόσο την κυκλοφορία της ταινίας όσο και την περαιτέρω αναφορά του Νάιτ στο συγκεκριμένο θέμα, κάτι που όμως δεν φαίνεται να επαναλαμβάνεται και με την υπόθεση του Οχάνι Νόα. Έπειτα από έντονη δικαστική διαμάχη δόθηκε τελικά το πράσινο φως στον πρώην σύζυγό της να δώσει στη δημοσιότητα home video με προσωπικές τους στιγμές, διάρκειας 21 ωρών από την περίοδο του γάμου τους, καθώς οι δικηγόροι του εκμεταλλεύτηκαν κάποιο παραθυράκι του νόμου και βγήκαν κερδισμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νόα πούλησε τις κασέτες στη νυν σύντροφό του Κλόντια Βάσκεζ, προκειμένου να τις διοχετεύσει εκείνη στη δημοσιότητα, χωρίς να παραβιαστεί έτσι το πιστοποιητικό εχεμύθειας που είχε υπογράψει μετά το διαζύγιό του μαζί της. Η Βάσκεζ έχει ξεκινήσει συνομιλίες με διάφορες εταιρείες διανομής και η κυκλοφορία του υλικού στη δημοσιότητα, θεωρείται θέμα χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum