Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Το απαραδεκτο status στο Facebook του γιου του Χριστoφια

«ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 1974! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΝΘΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ 11ης ΙΟΥΛΗ! ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ....
ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!».

Αυτό το μήνυμα ανάρτησε στον «τοίχο» του στο Facebook, αμέσως μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια έξω από το Προεδρικό, o υιός του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρίστος Χριστόφιας. Την στιγμή που θρηνούμε 12 θύματα από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Κύπρο, στην ΕΔΟΝ θυμήθηκαν τον φασισμό και το πραξικόπημα!

Στο μεταξύ, η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook «βομβαρδίζεται» από καταιγισμό ηλεκτρονικών σελίδων και σχολίων από Κύπριους, οι οποίοι ζητούν την αυστηρή καταδίκη των υπευθύνων για το θλιβερό συμβάν και την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τονίζεται εξάλλου πως μέσω του facebook αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται και άλλη «μη-κομματικοποιημένη εκδήλωση», έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.










πηγη:showbiz.com.cy

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum