Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ενας χρονος χωρις τον Σωκρατη - Ενας χρονος χωρις το troktiko

ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑ-ΖΩ!

Ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια,από τους πληρωμένους εκτελεστές της Σέχτας Επαναστατών

Ένας χρόνος με το Troktiko να έχει σωπάσει, αηδιασμένο από τη διαπλοκή,το παρακράτος και τη σαπίλα του συστήματος

Μέσα σε αυτό το διάστημα ακούσαμε πολλά και διαβάσαμε ακόμη περισσότερα,τόσο για το Σωκράτη, όσο και για το blog. Φήμες, συκοφαντίες, σενάρια, συνομοσιολογίες, δήθεν καταγγελίες, λόγια, λόγια..

Στη πραγματικοτητα ομως,λιγοι ηταν αυτοι που ηξεραν καλα το Σωκρατη και ακομη λιγοτεροι ηταν αυτοι που γνωριζαν για το blog. Ενα χρονο μετα...και τα στοιχεια των ερευνων τα οποια εχουν ερθει στη δημοσιοτητα ειναι ανυπαρκτα μιας και οπως βλεπουμε οι ερευνες τοσο της αντιτρομοκρατικης οσο και της ΕΥΠ...για ενα γαμημενο λογο...δεν εγιναν ποτε.
Η μονη πληροφορια η οποια δημοσιευτηκε ηταν τον Απριλιο του 2011,οταν κατα τη διαρκεια συλληψεων κυκλωματων της νυχτας,η ΕΥΠ διερρευσε στη δημοσιοτητα συνομιλιες μαφιοζων μεσα στις οποιες εμπλεκονταν και το ονομα της Σεχτας,πραγμα το οποιο σημαινει πως εχουμε να κανουμε ξεκαθαρα ή με πληρωμενους εκτελεστες...ή για ομαδα μαφιοζων του πληρωνουν δολοφονους και επειτα τις βρωμοδουλιες τους τις φορτωνουν σε μια πλασματικη τρομοκρατικη οργανωση.


Εντυπωση επισης μας εκανε και η συνεντευξη του πεθερου του Σωκρατη,Ευθυμιου Κερμελη,ο οποιος μεταξυ αλλων δηλωσε :
"Η Αστυνομία δεν εξετάζει καμία άλλη εκδοχή πέραν αυτής από της «Σέχτας»"
"Ο φακελος με τις ερευνες δεν εχει παει 1χρονο μετα απο τη δολοφονια του Σωκρατη, απο την αντιτρομοκρατικη στην Εισαγγελια"
"Υπολογιστές που πήρε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από παλαιότερη υπόθεση στην οποία είχε εμπλακεί το troktiko και είχαν γίνει μηνύσεις δεν επεστράφησαν ποτέ"
"Ο Χρυσοχοΐδης βγήκε και είπε τοτε, ότι ήξερε τους τρομοκράτες. Αυτό βεβαια παρολο που ειναι σοβαρο περασε στα ψιλα"

ΤΟ TROKTIKO


Το Troktiko μεχρι και περισυ το καλοκαιρι οπου και εκλεισε αποτελουσε το νουμερο σε επισκεψιμοτητα Ελληνικο site και blog.
Για πρωτη φορα στα χρονικα της Ελλαδας,ενα blog καταφερε να αφησει πισω σε επισκεψεις,ολοκληρα δημοσιογραφικα portals και sites εφημεριδων, στα οποια εχουν πονταρει επανω τους εκατονταδες χιλιαδες ευρω τοσο επιχειρηματιες οσο και διαφημιστες.

Το Troktiko καταφερε να δημιουργησει και να εδραιωσει τη δικη του σχολη στο Ελληνικο internet .
Περιτρανη αποδειξη,πολλα μεγαλα ενημερωτικα sites ειτε επανασχεδιασαν τη κεντρικη τους σελιδα,ωστε να παραπεμπει πιο πολυ σε blog και οχι σε κανονικο site,αλλα παλι εκαναν ξεχωριστη κατηγορια (υποsite) ωστε οι ειδησεις τους να εμφανιζονται λες και δημοσιευονται σε blog,ενω αλλοι δημιουργησαν ξεχωριστα blogs στο site τους με τη δυνατοτητα οι αναγνωστες τους να ανεβαζουν οτι θελουν πχ το site του ακατανομαστου.

Η ομαδα του troktiko,ηταν μακραν η πιο καλα κουρδισμενη και συγχρονισμενη.
Ηταν ατομα καυλωμένα με αυτο που εκαναν.
Ατομα που ειχαν μερακι και ηταν γεννημενοι για να Blogaρουν.
Ατομα που ζουσαν γι'αυτο που εκαναν.

Ατομα τα οποια μετα τη δολοφονια του Σωκρατη,επελεξαν να σωπασουν και δικαιολογημένα.

ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Οπως καταλαβενετε το σεναριο του οτι μια τρομοκρατικη οργανωση εφαγε το Σωκρατη,δεν το πιστεψε κανεις.
Μαλιστα ημασταν απο τους πρωτους οπου λιγες ωρες μετα τη δολοφονια του και ενω ολα τα ΜΜΕ εκαναν λογο για ξεκαθαρισμα λογαριασμων ...γραψαμε δημοσια πως φοβομαστε μηπως το εγκλημα το φορτωσουν σε καποια "τρομοκρατικη οργανωση" οπως και εγινε.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ TROKTIKO ΜΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ακουστηκαν και γραφτηκαν πολλα ονοματα επίδοξων χρηματοδοτων της δολοφονιας του Σωκρατη.Αλλοι μιλησαν για ανθρωπους των Media,μαλιστα τοτε η Real News το ειχε και πρωτοσελιδο,αλλοι ειπαν πως τον εφαγαν μαφιοζοι για καποιες αποκαλυψεις που ειχε κανει μεσα απο το troktiko,αλλοι ειπαν για διαφορους παραγοντες,ενω αρκετοι μιλησαν και για το κρατικο παρακρατος,μιας και το Troktiko ειχε συγκεντρωσει οχι μονο εκατομμυρια καθημερινες επισκεψεις,αλλα την εύνοια και τη συμπαθεια του κοσμου μιας και φιλοξενουσε ολες τις αποψεις.

Οποιος και να εδωσε τα φραγκα στη "Σεχτα"... και στην οποια Σεχτα,η ουσια ειναι μια...Πως η δολοφονια του Σωκρατη και το λουκετο στο Troktiko τους βολεψε ολους...

ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ...


Οι κλώνοι του Troktiko ειχαν αρχισει να εμφανιζονται δειλά δειλα πριν ακομη δολοφονηθει ο Σωκρατης.Πολλα ηταν εκεινα τα blogs που ειχαν υιοθετήσει το στιλ του Troktiko τοσο στο κεντρικο layout τους,οσο και στη θεματολογια.
Αποκορύφωμα βεβαια,ηταν τα οσα blogs αρχισαν να ξεπεταγονται ως νεα Troktiko με διαφορες,παρομοιες ή και ιδιες ονομασιες.
Δυστυχως αρκετοι ηταν αυτοι που τσιμπησαν και τους πιστεψαν,δινοντας τους ετσι πολλες επισκεψεις,χωρις βεβαια ποτε να ξεπερασουν τα ρεκορ του Troktiko.
Η φουσκα βεβαια αρχισε να ξεφουσκωνει,μιας και με το καιρο οι μασκες επεσαν...

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ...


Ενας χρονος μετα και αντι να παιρνουμε απαντησεις...εχουμε συνεχως ολο και περισσοτερες ερωτησεις.
Εχουμε ερωτηματα,του τυπου...ποια ειναι η εξελιξη των υποθεσεων που αποκαλυπτε τοτε το Troktiko;;;Ποιες κουκουλωθηκαν και ποιες οχι;;;
Αραγε πως θα πηγαινε η εφημεριδα που θα εβγαζε ο Σωκρατης μαζι με τους συνεργατες τους το Σεπτεμβρη του 2010;;;
Εχουμε ερωτηματα του στιλ,ποσος περισσοτερος κοσμος θα κατεβαινε στη πλατεια Συνταγματος,εαν υπηρχε σημερα το Troktiko...
Ή...ποσο γαματη παρεα θα μπορουσαν να ειναι τα παιδια που εγραφαν ζωντας την επιτυχια τους...

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ...
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;


Εαν τολμισεις να βγεις απο το μαντρι σε τρωει ο λυκος.
Εαν καταφερεις να εχεις περισσοτερη δυναμη απο αυτη που "σου επιτρεπεται" να εχεις,τοτε ή πρεπει να σε ελεγξουν ή πρεπει να σε βγαλουν απο το παιχνιδι με συνοπτικες διαδικασιες.
Η αρχη εγινε με το Σωκρατη.Αυριο μπορει να ειμαστε εμεις ή καποιος αλλος.
Το παιχνιδι το στηνουν οπως θελουν αυτοι.
'Η εισαι μαζι τους...ή εισαι εναντιον τους...
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.












on-news

2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum