Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η Σουηδία αρχίζει να συνειδητοποιεί τι σημαίνει μουσουλμανική εισβολή(video)

Και να που η συνειδητοποίηση του τι σημαίνει Ισλάμ έφτασε και στη Σουηδία, μια χώρα όπου η "ανεκτικότητα" αποτελεί τρόπο ζωής. Σε ολόκληρη πλέον την Ευρώπη, παρατηρούμε την αναβίωση της έννοιας του έθνους και τα αντι-μεταναστευτικά κόμματα να κερδίζουν σεβασμό και εξουσία.  Η Δεξιά πτέρυγα των Σουηδών Δημοκρατών κατέλαβε το 6 τοις εκατό των ψήφων και μπήκε για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με 20 έδρες, όπως συνέβει και με τα δεξιά κόμματα σε Νορβηγία και Δανία.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα ακούσετε Σουηδούς πολιτικούς αλλά και καθηγητές να μιλούν για το ένα και πλέον εκατομμύριο μετανάστες που ζουν στη Σουηδία, μια χώρα εννέα εκατομμυρίων, οι οποίοι δεν ενσωματώνονται στην σουηδική κοινωνία όμως παραμένουν άνεργοι ζώντας από το επίδομα πρόνοιας του κράτους.. Για το ότι μια μειονότητα δεν αποτελεί πρόβλημα μέχρι να γίνει μεγάλη μειονότητα.. Για βόμβες σε μουσουλμανικό τζαμί αλλά και βομβιστικές επιθέσεις μουσουλμάνων οι οποίες μέσα σε πέντε μόλις μέρες έκαναν τους Σουηδούς να αναθεωρήσουν τα περί "Ισλαμοφοβίας".

Θα δείτε επίσης το πώς διδάσκουν το Κοράνι σε σχολείο μουσουλμανοπαίδων που λειτουργεί μέσα σε τζαμί, για το πώς οι Σουηδοί δεν έχουν πλέον καμμία εμπιστοσύνη στις μουσουλμανικές ομάδες και ότι "οι μιναρέδες απλά δεν είναι ο Σουηδικός τρόπος".
 Στο δεύτερο μέρος του βίντεο (με αγγλικούς υπότιτλους) θα παρακολουθήσετε συνέντευξη σουηδού πολιτικού ο οποίος διείσδυσε σε τζαμί, όπου επί έξι μήνες παρακολουθούσε συγκεκριμένα άτομα να διδασκουν τον Ιερό Πόλεμο (Τζιχάντ) εναντίον των απίστων (δηλαδή όλων μη μουσουλμάνων!!). Αυτά και άλλα πολλά εξίσου ενδιαφέροντα στο βίντεο που ακολουθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum